Povestea

Alma Cake

Alma Cake este o afacere de familie și de suflet. A apărut din pasiunea pentru prăjituri și grija pentru cei din jur

Alma Cake

Laborator propriu șelimbăr

Începuturi

Alma Cake există pentru că noi credem în ținuturi magice și în “A fost odată ca niciodată…”

Visul de a avea un laborator de prăjituri se poate să fie înrădăcinat în copilarie. Entuziasmul cu care mama separa ouăle, bătea spuma sau orna torturi, mi-a rămas întipărit în memorie.

Alma Nicole

Când în familie a apărut fetița noastră, Alma Nicole, ca orice părinte, am vrut să-i oferim ce e mai bun și mai frumos. Rutina zilnică și joburile full-time ne-au acaparat cu totul și am uitat ceea ce iubeam, am pus deoparte visul din copilărie, acela de a face prăjituri și torturi, pentru mai târziu, pentru atunci când va fi momentul potrivit. Numai că momentul potrivit este atunci când dorința se transformă în acțiune.

Familie

“A piece of cake” am putea zice, pentru majoritatea e greu să-și găseasca pasiunea, pentru noi, pentru mine și soțul meu, un hop de trecut a fost și partea financiară și un oraș în care abia ne mutasem. Au crezut în noi părinții noștri și prietenii care se entuziasmau de fiecare dată când gustau din dulciurile preparate de noi. Astfel că visul Alma Cake a devenit realitate, suntem 100% implicați în acest proiect și obiectivul nostru este să aducem zâmbete dulci pe chipurile voastre!

Întâlnește cofetarul

Alina Focșăneanu

Bună, sunt Alina și, după cum ai aflat mai sus, majoritatea timpului mi-l petrec în laboratorul Alma Cake din Șelimbăr, județul Sibiu.

Atât eu cât și soțul meu am lucrat mulți ani în vânzări în Piatra Neamț și București. El a făcut facultatea la Sibiu și am știut că aici este orașul în care vrem să ne creștem fetița. Dacă în celelalte orașe puteai vinde cu ușurință orice, cu marketing bun, în Sibiu lucrurile stau diferit. Aici oamenii cumpără calitatea. Dacă sunt obișnuiți cu ceva și le place, rămân fideli acelui brand. Din acest motiv provocarea pentru noi a fost dublă. Dar și bucuria a venit de 2 ori mai mare.

Investim tot timpul în calitate. În calitatea ingredientelor, în calitatea serviciilor. Mergem la cursuri, încercăm rețete noi, decoruri noi.

Provocările apar în fiecare zi și vă mulțumim că sunteți lângă noi la fiecare etapă.

Aprecierea voastră este cel mai dulce ingredient cu care lucrăm:)

Descoperă

Produsele noastre delicioase

Prăjituri

Prăjiturile noastre au gustul prăjiturilor de casă și vor fura atenția petrecerilor tale, a evenimentelor corporate sau a sărbătorilor în familie

Torturi

Tortul este emoția unei sărbători. Dincolo de gustul desăvârșit, avem pentru tine o gamă largă de design-uri inedite sau simple și elegante

Fursecuri

Cine se poate abține de la un fursec fraged și bun? Vor fi vedetele platourilor, preferate atât de copii cât și de adulți pofticioși

Candy Bar

Nunta, botezul și alte evenimente sofisticate au în comun un candy bar care se potrivește petrecerii tale

× Almacake, cu ce va putem ajuta?